Ontdek de degelijkheid van onze traditionele, supergeïsoleerde houtskeletconstructie en onze hoogstaande afwerking.

Onze bouwconsulenten zullen u persoonlijk begeleiden doorheen de woning en voldoende tijd voorzien om al uw vragen te beantwoorden en alle bouwinfo te verschaffen. U kan deze energieneutrale woning geheel vrijblijvend bezoeken.

Niet te missen!

Maak kennis met ons houtskeletbouwsysteem en onze doorgedreven isolatie, aangevuld met de modernste technieken voor verwarming en hernieuwbare energie. Ontdek wat écht energieneutraal wonen is en bespaar fors op uw energiefactuur! Met 3bouw-houtskeletbouw bespaart u permanent op uw energiefactuur!

Waarom bouwen met 3bouw?

✅ Bouwen met 3bouw betekent LEVENSLANG besparen!

Levenslang een lage(re) energiefactuur! Als slimme 3bouw-bouwer ben je zeker van een lage energiefactuur dankzij de doorgedreven isolatie in ons bouwsysteem. De geoptimaliseerde traditionele houtskeletbouw van 3bouw biedt de mogelijkheid om op dit ogenblik en in de toekomst het hoofd te bieden aan de betaalbaarheid van onze energie. Investeren in isolatie is de beste garantie voor een lage energierekening.

✅ Onze wand en opbouw, waarschijnlijk de best geïsoleerde en duurzaamste in Vlaanderen!

3bouw bouwt volgens de traditionele houtskeletbouwmethode, die reeds honderden jaren zijn deugdelijkheid en duurzaamheid heeft bewezen, en heeft deze aangepast aan de huidige noden van doorgedreven isolatie. In totaal zit in onze buitenwand maar liefst 28 cm isolatie (met leidingenspouw). Deze opbouw is standaard in al onze woningen voorzien!

✅ 3bouw is mee met de allernieuwste technieken!

Een super-geïsoleerde 3bouw-woning in combinatie met de allernieuwste technieken is een echte supermatch en een garantie voor een zekere, duurzame en betaalbare toekomst. Reeds verschillende jaren heeft 3bouw de nodige ervaring en knowhow opgedaan in vooruitstrevende verwarmings- en milieuvriendelijke duurzaamheidstechnieken.

✅ 3bouw, een solide en betrouwbare bouwpartner in woelige tijden.

Een eigen woning bouwen is voor de meeste mensen de grootste investering in hun leven. Zeker in deze woelige tijden kiest “de goede huisvader” voor zekerheid in een correcte samenwerking, uitvoering en voltooiing. Geen betere partner dan 3bouw! Ons legioen van honderden 3bouw-ambassadeurs zijn hiervan het levende bewijs. Check it out!

3 B24 nieuwbouwzondag april 01
Inspiratieboek aanvragen