Schermafbeelding202022 02 0920om2016 07 18

If it looks too good, if it sounds too good, it's usually too good to be true!!!

Naar aanleiding van de Pano-documentaire afgelopen week, vinden wij het belangrijk om nog even de aandacht te vestigen op de levensbelangrijke keuze van een betrouwbare bouwpartner om uw bouwproject te realiseren.


Het bouwen van een eigen woning is waarschijnlijk, bij de meeste bouwers, de grootste investering die men doet in het leven. In zee gaan voor uw project met malafide firma’s en personen ( wij noemen dat geen aannemers) kan levenslange desastreuze gevolgen hebben, zowel op financiëel als moreel vlak.

Net nu, wanneer alles duurder wordt, is de verleiding des te groter te kiezen voor overdreven goedkope offertes….. Staar je niet blind op goedkoop, mondelinge beloftes, gladde praatjes, enz…. Maar controleer het bedrijf of de persoon waarmee je wil samenwerken! Via de beroepsfederaties Bouwunie of Confederatie Bouw kan je elke aannemer controleren. Deze organisaties beschikken over (check)lijsten met belangrijke raad en info die het kiezen van een betrouwbare bouwpartner mogelijk maken. En vraag vooral aan de betreffende aannemer referenties ( niet enkele, maar veel) ! Een keuze voor een betrouwbare bouwpartner zal u veel stress, geld en problemen besparen en je kan zorgeloos verder leven in een kwalitatieve duurzame woning.

Download hier de checklist van Bouwunie:

Inspiratieboek aanvragen