Wij blijven open tijdens het bouwverlof van 13 juli tot 5 augustus. meer info

Resoluut trekt het 3bouw-team de kaart van topkwaliteit over de ganse lijn van uw woningbouwproject, maar vooral op maat gemaakte woningen van ruwbouw tot woonklaar / sleutel-op-de-deur afwerken zijn onze specialiteit. Een volledig afgewerkte, woonklare houtskeletbouwwoning binnen een zeer korte bouwtermijn opleveren is voor het 3bouw-team reeds vele jaren een routine.


Een woning op ongeveer 12 weken tijd volledig woonklaar afwerken en uw sleutels na deze extreem korte periode bij de oplevering overhandigen, is dankzij onze unieke en rigoureuze manier van plannen en organiseren een concrete realiteit. Vooraleer de eerste spadesteek op uw bouwperceel is verwezenlijkt, heeft u alle afwerkmaterialen reeds gekozen en is men in het atelier reeds volop bezig met het fabriceren van de volledige houtskeletstructuur.


Nadat u 3bouw als bouwpartner gekozen heeft, gaat uw persoonlijke bouwconsulent met u op stap om bij onze leveranciers al de materialen te kiezen die nodig zijn om uw woning af te werken. Met raad en daad wordt u bijgestaan door onze talloze vakspecialisten en de uiteindelijke keuze en beslissingen liggen volledig in uw handen. Alle mogelijke afwerkingen tussen ruwbouw en volledig sleutel-op-de-deur zijn mogelijk, dat bepaalt u zelf. Indien u nog twijfelt tussen bepaalde materialen of tussen het wel of niet laten uitvoeren van bepaalde werken, worden u de optieprijzen aangereikt zodat u zelf een keuze kan maken tussen wat en hoe u uw woning laat bouwen door 3bouw.


Bij 3bouw beschikt u over de volledige vrijheid in zowel uitvoering en afwerking en krijgt u in functie van uw gemaakte keuzes dan ook de correcte prijs aangeboden. Dus vooraleer u op uw werf enige activiteit waarneemt, zijn alle materialen gekozen en besteld en zijn de werken tot en met de oplevering ingepland zodat u exact weet wanneer uw woning kan opgeleverd worden en u ook exact weet wat de totale kostprijs van uw woning zal zijn.


Correcte afspraken, efficiënte werkmethodes, doorgedreven planning en uitvoering van de werken door onze topvaklui staan garant voor een supersnelle oplevering van uw woning in alle mogelijke afwerkingsgraden.

Inkom landelijk houtskelet
Houtskeletbouw met zwembad
Witte landelijke houtskeletbouwwoning
Houtskeletbouw Imants
Inspiratieboek aanvragen