Nu don. 20 juni 19u. - Infoavond te Westerlo - Schrijf je gratis in! - meer info
3bouw houtskeletbouw - uw partner in houtskeletbouw uit Westerlo - wij bouwen uw energiezuinige nieuwbouwwoning
3bouw houtskeletbouw westerlo reportage wommelgem gedopt 07
3bouw houtskeletbouw tielen 02

Een woning bouwen is voor de meeste bouwlustigen een levensdroom die in vervulling gaat. Er moet, vooraleer men kan starten, op vele vlakken gewikt en gewogen worden. Wij stellen dan ook onze jarenlange ervaring ter beschikking van onze klanten en dit reeds vanaf het eerste contact.

Vanaf de prille beginfase denken wij mee met onze klant en leven ons in, in de noden en wensen van de bouwheer. Een kijkje gaan nemen op de toekomstige bouwplaats, meedenken met het ontwerp, sleutelen aan een budgetvriendelijke uitvoering, niets is ons te veel.

Zowel naar ontwerp, uitvoering en afwerking. Van een ruwbouw in houtskelet voor de handige doe-het-zelver tot een volledig afgewerkt project, alle soorten uitvoeringen en afwerkingen zijn mogelijk.

Binnen enkele weken staat uw woning wind- en waterdicht zodat de doe-het-zelver op een aangename manier en op eigen tempo zijn woning verder kan afwerken. Wat kan er makkelijker zijn voor de bouwheer dan zijn bouwmenu naar eigen wens, behoefte en budget à la carte samen te stellen?

Inspiratieboek aanvragen