Nijlen

Azalealaan

Energieneutraal wonen op een toplocatie en levenslang bijna niets betalen voor uw energie !!!!

Nog slechts 2 woningen te koop in ons uitzonderlijk goed gelegen project “Azalealaan” te Nijlen.
De woning van lot 11 is momenteel winddicht afgewerkt. Op dit ogenblik is er dus nog de mogelijkheid om eigen keuzes in de afwerking te maken of eventueel de woning zelf verder af te werken. De woning van lot 21b is volledig afgewerkt en kan dus dadelijk in gebruik genomen worden.

De woningen zijn gelegen in een rustige doodlopende straat op fiets- en wandelafstand van het centrum en het station van Nijlen. Hier woon je landelijk maar dankzij de uitstekende verbindingen met het openbare vervoer en via de snelweg ben je in een oogwenk in Antwerpen, Lier of Herentals. Tevens zijn alle mogelijke faciliteiten in Nijlen op een boogscheut aanwezig; van scholen tot sportcentrum met zwembad, allerhande ambachtszaken, restaurants, warenhuizen ( AH, Aldi, … ).

Kortom ideaal wonen op een toplocatie voor de eigentijdse, milieu- en kwaliteitsbewuste koper.

Westerlo (Voortkapel)

Wilgenstraat

Rustig en landelijk wonen in een energieneutrale woning in het centrum van Voortkapel (Westerlo).

De woningen zijn gelegen in een rustige, doodlopende straat op wandel- en fietsafstand van voedingswinkels, een warenhuis, dokter, apotheek, kleuter- en basisschool. Alle voorzieningen zijn vlakbij aanwezig zodat verplaatsingen met de auto niet steeds noodzakelijk zijn. De op- en afrit van de E313 ‘Herentals-Oost’ zijn daarnaast vlot bereikbaar (+/- 7 minuten rijden).
Beide woningen beschikken over grote leefruimtes, voldoende berging en zeer ruime slaapkamers. Er is tevens de mogelijkheid tot uitbreiding van de woningen met 2 extra slaapkamers. De rechtse woning beschikt over een inpandige garage en de linkse woning biedt ruimte voor een carport. De start van de opbouw is voorzien einde juni 2023.

Snelle beslissers kunnen dit jaar dus nog verhuizen!

Voor meer informatie kan u terecht bij Verlinden Vastgoed: https://www.verlindenvastgoed.be/2-energieneutrale-nieuwbouwwoningen-in-westerlo/19fa69be-b2d8-4177-9798-8f967fecc229.

Lille (Wechelderzande)

Vendelmansweg

Geniet van de Kempische rust en natuur in één van onze stijlvolle en energieneutrale woningen, gesitueerd in een uitzonderlijk goed gelegen woonproject in de dorpskern van “Wechel”.

De woningen zijn slechts 3 minuten met de wagen van de op-/afrit 21 (Lille) van de E34 verwijderd en toch super rustig gelegen met om de hoek het Hof d’Intere met prachtige tuin en slotgracht en op 10 minuten wandelafstand van het wondermooie natuurdomein “Visbeekvallei”, meer dan 100 ha groot.
In de dorpskern van Wechelderzande zijn alle belangrijke faciliteiten aanwezig zoals voedingswinkel, apotheek, bakker, school, dokter, enz …… en dus per fiets of te voet gemakkelijk bereikbaar.

Het project bestaat uit 3 ruime HOB-woningen in klassiek/pastoriestijl, waarvan 2 woningen met 3 slaapkamers en 1 woning met 2 slaapkamers. In alle woningen is er de mogelijkheid tot uitbreiding met 2 extra slaapkamers onder dak. Tevens zijn telkens de leefruimte en berging/wasplaats ruim bemeten. De woningen zijn voorzien van de modernste technieken (warmtepomp, zonnepanelen, ventilatie) en voorzien van een doorgedreven isolatie zodat we de woningen kunnen aanbieden met een E-peil dat gelijk of kleiner is dan nul.
Alle woningen beschikken over een carport, passend bij de stijl van de woningen.

Voor meer informatie kan u terecht bij Picavet Vastgoed:
https://www.vastgoedpicavet.be/nl/te-koop/woning/wechelderzande-2275/1509/
https://www.vastgoedpicavet.be/nl/te-koop/woning/wechelderzande-2275/1502/
https://www.vastgoedpicavet.be/nl/te-koop/woning/wechelderzande-2275/1501/

Inspiratieboek aanvragen