Wij blijven open tijdens het bouwverlof van 13 juli tot 5 augustus. meer info
3bouw houtskeletbouw

Kiezen voor 3bouw?

Kennis en persoonlijke begeleiding

“3bouw” staat voor vaklui die hun vak door en door onder de knie hebben en u vanaf het prille begin tot het einde van uw bouwproject persoonlijk zullen begeleiden.

Flexibiliteit in afwerking

Van ruwbouw-casco tot totaalconcept. Alle vormen van afwerking kunnen door 3bouw aangeboden worden. Een ruwbouw-cascoproject van 3bouw is een uitstekend alternatief voor de handige “doe-het-zelver” om budgetvriendelijk zijn droomwoning zelf af te bouwen.

3bouw houtskeletbouw-lage energiewoning

De 3bouw-houtskeletbouwmethode maakt het mogelijk om budgetvriendelijke lage-energiewoningen te bouwen. De doorgedreven isolatie in binnen- en buitenwanden, plafonds en spouw verzekeren u van een superlage energierekening.

Korte bouwtermijn

Door een goede voorbereiding van uw bouwdossier en een goed georganiseerde uitvoering is het mogelijk om uw woning op zeer korte termijn te realiseren. Het opbouwen van een 3bouwwoning is minder afhankelijk van de weersomstandigheden. De woning kan op een week tijd wind- en waterdicht zijn. Kortom een 3bouwwoning is sneller voor bewoning gereed.

Het bedrijf 3bouw

3bouw bvba is een solide, compacte en financiëel gezonde onderneming en bestaat reeds bijna 15 jaar. Zaakvoerder Chris is reeds vanaf 1978 werkzaam in de houtskeletbouw, Zaakvoerder Jef is reeds 9 jaar actief bij 3bouw en zaakvoerder Paul is quasi 30 jaar actief in de bouw en houtskeletbouw.

3bouw is lid van de verschillende vakorganisaties zoals de Confederatie Bouw en de Bouwunie. Tevens is 3bouw erkend als aannemer klasse 4 onder het nummer 32.454. Bij 3bouw leeft de no-nonsense cultuur, correctheid in afspraken en klantvriendelijkheid.

3bouw Topkwaliteit

Een 3bouw-woning is opgebouwd in een zeer solide, duurzame en degelijke houstekeletconstructie volgens de recentste en strengste normen. Door onze jarenlange ervaring weten wij maar al te goed wat het betekent kwaliteitsvol te bouwen. Op lange termijn rendeert kwaliteit steeds, zowel voor klant als aannemer. Niet enkel onze materialen zijn met de grootste zorg gekozen en van de beste kwaliteit, maar ook de verwerking moet kwaliteitsbewust door ervaren vaklui gebeuren. De 3bouw-kwaliteit is op de werf merkbaar tot in de kleinste details ( bezoek onze werven en zie het verschil )

Gepersonaliseerde woningen

Een woning bouwen is voor de meeste bouwlustigen een levensdroom die in vervulling gaat. Er moet ,vooraleer men kan starten, op vele vlakken gewikt en gewogen worden. Wij stellen dan ook onze jarenlange ervaring ter beschikking van onze klanten en dit reeds vanaf het eerste contact. Vanaf de prille beginfase denken wij mee met onze klant en leven ons in, in de noden en wensen van de bouwheer. Een kijkje gaan nemen op de toekomstige bouwplaats, meedenken met het ontwerp, sleutelen aan een budgetvriendelijke uitvoering, niets is ons te veel.

Budgetvriendelijk

In aanschaf en gebruik. Door de lage kostenstructuur van 3bouw en een goede organisatie, kunnen wij budgetvriendelijker werken dan verschillende van onze collega’s. Uiteraard spreekt het voor zich dat door de doorgedreven isolatie de meeste van onze realisaties als lage-energiewoningen kunnen beschouwd worden waarvan de energiekost dan ook extreem laag is.

Maatwerk

“3bouw” bouwt enkel woningen op maat. Zowel naar ontwerp, uitvoering en afwerking. Elke woning is een apart en nieuw project en wordt volledig op maat gemaakt naar uw wensen.

Wooncomfort

In een 3bouwwoning heerst een behaaglijk woonklimaat. De snelle en droge bouwwijze is zeer belangrijk, maar vooral bij het (be)leven in een 3bouwwoning is het snel bereiken van de comforttemperatuur, die de bewoner een behaaglijk gevoel geeft, alleen maar te ervaren in een HSB-woning van 3bouw.

Flexibiliteit in afwerking voor de “doe-het-zelver”

Van een ruwbouw in houtskelet tot een volledig afgewerkt project, alle soorten uitvoeringen en afwerkingen zijn mogelijk. Binnen enkele weken staat uw woning wind- en waterdicht zodat de doe-het-zelver op een aangename manier en op eigen tempo zijn woning verder kan afwerken. Wat kan er gemakkelijker zijn voor de bouwheer dan zijn bouwmenu naar eigen wens, behoefte en budget à la carte samen te stellen? Ook dit is geen probleem voor 3bouw houtskeletbouw.

Inspiratieboek aanvragen