Wij blijven open tijdens het bouwverlof van 13 juli tot 5 augustus. meer info
+2 Bekijk alle foto’s

Breng een bezoek aan onze kijkwoningen.

Kom eens een kijkje nemen in onze volledig afgewerkte kijkwoningen en maak kennis met de talloze mogelijkheden en perfecte afwerkingskwaliteit die de 3bouw-houtskeletbouwmethode biedt.

Beide woningen, in hedendaagse- en pastoriestijl, voldoen ruimschoots aan de strengste isolatie- en energienormen. Ze zijn dan ook uitgerust met de allernieuwste moderne technieken
zoals verschillende ventilatiesystemen, zonnepanelen en warmtepomp.

De uitzonderlijk mooie afwerking is een bron van inspiratie voor elke kandidaat-bouwer. Een rustieke of moderne keuken, knappe afgewerkte ruimtes met parket en/of strakke vloertegels, design sanitair en wand- tegels en vele inrichtingsideeën, maken een bezoek meer dan waard.

Maak een afspraak voor een bezoekje en één van onze medewerkers zal u rondleiden, informeren en antwoord bieden op al uw vragen omtrent bouwen met 3bouw.

Maak hier uw afspraak

Na uw aanvraag nemen wij meteen contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Na het invullen ontvangt u per mail een bevestiging van uw aanvraag. Alvast dank en hopelijk tot snel.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Inspiratieboek aanvragen