Open werfdag zon. 3 maart – Energieneutrale woning te Duffel. Landelijke woning met prachtige afwerking en de nieuwste duurzame technieken. Meer info en reserveer uw persoonlijke afspraak hier!
Kerstchallenge

De winnaars van de kerstchallenge n.a.v. ons 15-jarig jubileum zijn bekend. Er kan er maar één de eerste zijn en met slechts een verschil van 82 honderdste van een seconde is dit de familie Ferket uit Brasschaat! Een dikke proficiat van het ganse 3bouw-team en de hoofdprijs komt snel jullie kant uit!

Ook een dikke pluim voor de overige 14 winnaars die elks een waardebon van € 120,00 van Van Herck bouwmaterialen hebben gewonnen, de families: Verlinden-Maes, Van der Plas-Jughters, Van Staeyen-Frederickx, Van den Broeck-Laurijssen, Peeters-Versmissen, Collart-Brion, Baens-De Rouck, Corten-Peeters, Troch J., Kinjet-Verlinden, Damen-De Goÿ, De Koninck-Van Santvoort, De Boeck-Robberechts en Huysmans-Rommes.

Ook al onze andere klanten willen we uitdrukkelijk bedanken voor hun deelname aan de wedstrijd en het vertrouwen in ons bedrijf!

Bekijk hier de kerstchallenge: https://youtu.be/U1D-286ybUk

Inspiratieboek aanvragen