Nu don. 20 juni 19u. - Infoavond te Westerlo - Schrijf je gratis in! - meer info
Energieleveranciers vergelijken gas elektrictieit callmepower2

Bouwen met 3bouw betekent LEVENSLANG!
Levenslang een lage(re) energiefactuur! Als slimme 3bouw-bouwer ben je zeker van een lage energiefactuur dankzij de doorgedreven isolatie in ons bouwsysteem. De geoptimaliseerde traditionele houtskeletbouw van 3bouw biedt de mogelijkheid om op dit ogenblik en in de toekomst het hoofd te bieden aan de betaalbaarheid van onze energie. Momenteel is voor iedereen op een pijnlijke manier, nl. de bruuske stijging van de energieprijzen, duidelijk geworden dat enkel investeren in isolatie de beste garantie is voor een lage energierekening.

Onze wand en opbouw, waarschijnlijk de best geïsoleerde en duurzaamste in Vlaanderen!
3bouw bouwt volgens de traditionele houtskeletbouwmethode, die reeds honderden jaren zijn deugdelijkheid en duurzaamheid heeft bewezen, en heeft deze aangepast aan de huidige noden van doorgedreven isolatie. In totaal zit in onze buitenwand maar liefst 28 cm isolatie (met leidingenspouw). Deze opbouw is standaard in al onze woningen voorzien !

3bouw is mee met de allernieuwste technieken!
Een super-geïsoleerde 3bouw-woning in combinatie met de allernieuwste technieken is een echte supermatch en een garantie voor een zekere, duurzame en betaalbare toekomst. Reeds verschillende jaren heeft 3bouw de nodige ervaring en knowhow opgedaan in vooruitstrevende verwarmings- en milieuvriendelijke duurzaamheidstechnieken.

3bouw, een solide en betrouwbare bouwpartner in woelige tijden.
Een eigen woning bouwen is voor de meeste mensen de grootste investering in hun leven. Zeker in deze woelige tijden kiest “de goede huisvader” voor zekerheid in een correcte samenwerking, uitvoering en voltooiing. Geen betere partner dan 3bouw! Ons legioen van honderden 3bouw-ambassadeurs zijn hiervan het levende bewijs. Check it out !

Inspiratieboek aanvragen